30.000 kr. til lokale foreninger for en god idé

Ved mandagens fællesmøde for Handel-, turisme- og erhvervsforening på Hotel Viking, udlovede Kim Müller fra erhvervsforeningen 20.000 kr til den forening, der kunne komme med en god ide til en aktivitet i Sæby.

– Vi skal have gang i tingene, og for at få hjulene til at dreje, skal der nye ideer på bordet. Derfor har Roblon i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel sat 20.000 kr i udsigt til den eller de foreninger, som kan komme med en ide til en ny aktivitet i Sæby, eller måske trække en aktivitet op af skuffen, som allerede har været brugt, men som kan nytænkes og dermed skabe noget mangfoldigt, sagde Kim Müller.

Inden han modtog bifald for dette fantastiske initiativ, valgte hoteldirektør Brian Fabricius at smide ekstra 10.000 kr i puljen, så der samlet set er 30.000 kr. at dyste om for byens mange foreninger.

Pengene fordeles mellem 1. og 2. pladsen, med 12.000 kr for den bedste ide og 8.000 kr for den næstbedste, hvordan de sidst tilkomne 10.000 kr. fra Hotel Viking fordeles, vides endnu ikke.

Men opfordringen var klar, kom med en god ide, så vil den blive honoreret. Vinderne udtrækkes på Torvet i Sæby af et dommerpanel bestående af bl.a. Kim Müller, Brian Fabricius og Lars Høst.

De nærmere kriterier for at deltage meldes ud i nærmeste fremtid.

Comments are closed.

Handel