Erhvervsdirektør Niels Bay Christensen, økonomichef Mette Jensen, direktør Brian Stenbro, fabrikschef Flemming Jensen B6 Gruppen A/S og ansvarlig for TAGFAT-konkurrence Lars Hedegaard. Privatfoto

B6 Gruppen A/S vinder innovationspris

SÆBY: B6 Gruppen A/S i Sæby blev fredag kåret som vinder af TAG FAT innovationsprisen i Frederikshavn Kommune for deres måde at forretningsudvikle deres kerneprodukt i innovative partnerskaber med deres kunder.

Erhvervsdirektør fra Erhvervshus Nord Niels Bay Christensen kunne fredag overrække diplom og blomster til B6 Gruppen A/S, som er kåret af forretningsudvalget for Frederikshavn Erhvervsråd som vinder af regionens TAGFAT innovationspris i Frederikshavn Kommune. Kåringen sker på baggrund af innovationsrapport udarbejdet af TAGFAT.

– Vi er positivt overrasket over at blive indstillet til innovationsprisen og nu også vinde den lokalt. For os er det en naturlig del af vores forretning, at vi udvikler og leger med mulighederne i vores produkter i tæt samspil med vores kunder. På den måde giver vi os selv et bedre udgangspunkt for at få øje på forandringer og nye behov. Prisen er en skulderklap til hele virksomheden og til vores medarbejdere, som drives af at tænke i muligheder i forhold til udviklingen af vores kerneprodukt, siger direktør Brian Stenbro.

Beskæftiger 150 mand

B6 Gruppen A/S i Sæby beskæftiger i alt 150 medarbejdere på fabrikkerne i Sæby og Allingåbro og en fabrik i Slovakiet og leverer alt fra termisk isolering, 3D-emner til marketing og emballage løsninger til tekniske applikationer til vindmølleindustrien, halvfabrikata produkter til polstermøbel industrien og professionelle rengøringsprodukter og tekniske textiler til vaskerisektoren.

I dette års udgave af TAGFAT stilles der skarpt på gode forretningsidéer, avancerede produktionsmetoder og smarte serviceydelser. Erhvervsdirektør Niels Bay Christensen er glad for at kunne overrække prisen til B6 Gruppen A/S.

– B6 er et godt eksempel på en virksomhed, hvor innovation foregår kontinuerligt og naturligt i samspil med kunderne og dermed bliver en del af virksomhedens DNA. B6 Gruppen får drivkraften til deres innovation fra intern viden, evnen til nytænkning og i samarbejde med andre og er dermed et godt forbillede for nordjyske virksomheder i forhold til at tænke innovation bredt, siger Niels Bay Christensen.

Regionsfinale 24. maj

Den regionale vinder findes den 24. maj

B6 Gruppen A/S skal nu dyste mod vinderne fra de andre nordjyske kommuner ved finalen den 24. maj, som finder sted i en stor hangar på Flystation Aalborg. Her kåres der en regional vinder af prisen. Det er fjerde gang, at den nordjyske innovationskonkurrence Tag Fat finder sted. Første gang var i 2012, hvor Vestergaard Marine Service fra Frederikshavn vandt, i 2014 vandt NBE Production ligeledes fra Frederikshavn og i 2016 vandt virksomheden BILA fra Nykøbing Mors.

Comments are closed.

Handel