AVK Tooling leverer komponenter direkte til montagelinjen i alle Volvo-koncernens selskaber. Foto: Danske Fagmedier

Million-ordre til nordjysk virksomhed

Volvo har lagt en ordre på i alt 140 millioner kroner hos AVK Tooling i Sæby.

AVK Tooling A/S i Sæby har sikret sig en millionordre til levering de kommende år. Det er Volvo, der lægger en ordre på i alt 140 millioner kroner hos AVK Tooling, skriver Kanal Frederikshavn.

Den nye ordre er et resultat af et samarbejde mellem Volvo og AVK Tooling, som har varet i mere end 30 år.

AVK Tooling er primært leverandør til Volvo-koncernen og leverer komponenter direkte til montagelinjen i alle Volvo-koncernens selskaber. De nye komponenter indgår blandt andet i nyudviklede entreprenørmaskiner. Selskabet oplyser, at produktionsopstart bliver straks efter sommerferien, og virksomheden forventer at forøge medarbejderstaben igen.

– Ordren til Volvo viser, at vi er konkurrencedygtige på det globale marked for industriprodukter, hvor vi blandt andet er i benhård konkurrence med Kina. Med den nye ordre følger vi vores vækststrategi, som vi forventer fortsætter de kommende år, siger adm. direktør Anders Jensen, AVK Tooling A/S.

Virksomheden beskæftiger 65 medarbejdere i Sæby og 55 på fabrikken ved Poznan i Polen.

AVK Tooling A/S er i dag et selvstændigt aktieselskab i AVK koncernen, der har domicil i Galten ved Århus. Koncernen beskæftiger over 3000 medarbejdere og har aktiviteter over hele verden.

Comments are closed.

Handel