GAVEKORT

En oplagt gave-ide! Et gavekort giver et væld af indkøbs-muligheder i Sæby’s mange forretninger.
Kortet fungerer som et 'kredit-kort', hvor du har rådighed over det beløb, giveren har indbetalt på kortet.

Information vedr. gavekort

Gavekortet udstedes hos KON-TUR – SÆBY SUPER-BRUGSEN - SÆBY MENY – VESTBYEN
TRAFIKCENTER SYD – ( døgnåbent ) Højeste beløb, som kortet kan udstedes på, er kr.3.000 (dette er et lovkrav – der kan naturligvis købes flere kort såfremt man ønsker det). Laveste beløb er kr. 10,00. Der kan købes for beløb ned til kr. 1,00. Såfremt det ikke er dækning for det beløb, som kunden vil købe for, kan transaktionen ikke gennemføres. (butikken kan evt. prøve med et mindre beløb for at se om beløbet er indenfor saldoen på kortet). Kunden skal selv holde styr på restbeløbet. Det bør noteres i omslaget til kortet som kunden får ved køb af kortet. Saldoen på kortet kan altid ses via QR kode på kort.
Gavekortet kan ikke indløses mod kontanter, men kan bruges som betaling et ubegrænset antal gange, op til det indbetalte beløb.
  • Gyldighedsperioden er 3 år fra udstedelsesdatoen (Udstedelsesdatoen står i omslaget)
  • Foreningen indrager kortet når beløbet er opbrugt
  • Kortet kan genopfyldes.
  • Kortet erstattes ikke ved tab
  • Indløsende butikker kan ses på vores hjemmeside – her kan man også kontrollere saldoen på kortet

I disse butikker kan du bruge kortet

Annette
Bella Firenze
KON-TUR
Brunø Tøj
Click Sæby Aps
Cykelgården
Det Store Møbelhus ApS
Farvebøtten
Frk. Grøn
Frøken Madsens Spisehus
Hairdresser
Hotel Viking
Hr. og Fru B
JC Fiskegrej og Fritid
Kalhøj
Kop & Kande
Lottes Guld og sølv
Matas
MENY
Mix-it
MR Tage Rasmussen
Sæby Apotek
Sæby Fodpleje
Sæby Guld og Sølv
SÆBY PLANTESKOLE
Sanne C
Skoringen
Sportigan
Super Brugsen
Thiele Briller og Kontaktlinser
Torvets kaffe & Chokolade
Vero Moda
Wiberg Strik
Gavekortet udstedes hos MENY, VinSpecialisten og Trafikcenter Sæby syd Højeste beløb, som kortet kan udstedes på, er kr. 3.750,00 (dette er et lovkrav – der kan naturligvis købes flere kort såfremt man ønsker det). Laveste beløb er kr. 10,00. Der kan købes for beløb ned til kr. 1,00. Såfremt det ikke er dækning for det beløb, som kunden vil købe for, kan transaktionen ikke gennemføres. (butikken kan evt. prøve med et mindre beløb for at se om beløbet er indenfor saldoen på kortet). Saldoen på kortet kan altid ses på oprettet link til PBS her på hjemmesiden. Det er kun kortnummer som skal indtastes.Gavekortet kan ikke indløses mod kontanter, men kan bruges som betaling et ubegrænset antal gange, op til det indbetalte beløb. Gyldighedsperioden er 3 år fra udstedelsesdatoen. Udstedelsesdatoen står i omslaget. Foreningen indrager kortet når beløbet er opbrugt Kortet kan genopfyldes. Kortet erstattes ikke ved tab. Indløsende butikker kan ses på vores hjemmeside – her kan man også kontrollere saldoen på kortet.