Sæby Svømmebad og Wellness

Kontakt Sæby Svømmebad og Wellness
Rådhuspladsen 3,
9300 Sæby
Åbningstider Svømmebadet Sommer
https://saebysvoemmebad.dk/aabningstider-vinter/
Åbningstider Svømmebadet Sommer
https://saebysvoemmebad.dk/tider-og-priser/ -
*Bemærk mandag lukker billetsalg og cafe kl 19:00

SÆBY SVØMMEBAD OG WELLNESS

På vores hjemmeside kan du finde alt information omkring vores dejlige svømmebad.

Vi tilbyder det hele og har en hyggelig café hvor vores gæster kan nyde noget lækkert mad.

På hjemmesiden finder du desuden også information omkring de forskellige aktiviteter der også afholdes her, samt en oversigt over åbningstider og priser.

Forside

Vi håber I får en dejlig oplevelse i svømmebadet.

Sæby Svømmebad

Om Sæby Svømmebad

Sæby svømmebad blev taget i brug i 2006 og er Frederikshavns kommunes nyeste og mest højteknologiske svømmebad. Svømmebadet fremstår med den karakteristiske konstruktion, som en unik, smuk bygning og et vartegn for Sæby.

Svømmebadet rummer et 25 meter bassin med 6 baner og 28 grader varmt vand. Bassinet har udspringsvipper på en, tre og fem meter. Endvidere findes baby- og morskabsbassin med 31 grader varmt vand, en 60 m lang vandrutsjebane, varmtvandsbassin med 33 grader varmt vand, samt modstrømsanlæg.
Wellness-afdelingen byder på sauna både inde og ude samt en dampsauna og en infrarød sauna. Efter sauna kan du tage en dukkert i koldtvandsbassinet, hvor vandet er 14-16 grader. Fitness-afdelingen tilbyder træning i alle gængse træningsmaskiner.

Konceptet i Sæby Svømmebad er at tilbyde borgere, foreninger og turister “Oplevelser med omtanke”. Her tænker vi ikke kun omtanke for miljøet, men også for den enkelte bruger af svømmebadet. Vi tilbyder både svømning, wellness og fitness.

Det er vores overbevisning at der altid vil eksistere et behov for, at borgeren skal kunne lære at svømme. Der vil komme flere motions- og konkurrence- svømmere og der vil blive flere borgere som får behov for genoptræning i vand- og i terapibassiner.

Fremtiden for svømmebadet er ikke kun at kunne tiltrække borgere til traditionel svømning.
Svømmebadet skal gennem samarbejdet med den kommunale genoptræning, sikre rum til at borgere fortsat kan træne sikkert og professionelt længe efter et traditionelt genoptræningsforløb er afsluttet. Svømmebadets wellness afdeling er derfor heller ikke kun terapibassiner og wellnessarrangementer, men er også et ideelt mødested for den ældre gruppe hvor vand og varme ikke kun er med til at gøre dagligdagen lidt nemmere, men også agerer som et socialt mødested.

Green Key

Green Key har været en vigtig samarbejdspartner i Sæby Svømmebad.
Green Key er et internationalt anerkendt miljømærke. Det er udbredt i bl.a. hotelbrancher, restauranter, campingpladser og selvfølgelig haller. Hallerne certificeres i samarbejde med HI og Horesta. Sæby Svømmebad har haft et samarbejde med Green Key siden 2009 og har haft stor glæde af erfaringsudvekslingerne og medarbejdernes engagement i ordningen.
Svømmebadet har især brugt ordningen til at sætte fokus på energi-forbrug, indeklima, samt udfasning af skadelige tilsætningsstoffer i rengøringsmidler m.m. Svømmebadet har haft stor glæde af det netværk der naturligt følger Greenkey ordningen.

Rådhuspladsen 3,
9300 Sæby

+45 24 20 82 60

kontakt@saebysvoemmebad.dk

Hjemmeside: saebysvoemmebad.dk

Vinter åbningstider Svømmebadet

https://saebysvoemmebad.dk/aabningstider-vinter/

Sommer åbningstider Svømmebadet

https://saebysvoemmebad.dk/tider-og-priser/

Se her hvornår der er plads til dig i svømmebadet her:

https://saebysvoemmebad.dk/det-sker-i-saeby-svoemmebad/

Sæby Svømmebads bestyrelse

Tommy Thomsen (Formand) repræsenterer Sæby Svømmebads Støtteforening
Mette Isaksen repræsenterer Sæby Firmaidræt
Frank Størup repræsenterer Turisme & Erhverv
Karl Falden repræsenterer Frederikshavn kommune
Børge Jensen repræsenterer DOF aftenskolerne.dk

Sæby Svømmebads direktion
Jeppe M. Jacobsenjpja@frederikshavn.dk

KONTAKT

Kontakt os gerne for mere viden omkring Sæby Handel, eller hvis du har øvrige spørgsmål