Masser af Aktivitet i Sæby

I Sæby kan du købe den bolig, som passer til dig og din familie. Om det er en ældre murermestervilla i Sæbys gamle bydel, en topmoderne villa ved stranden, et ældre byhus tæt ved havnen, en attraktiv lejebolig ved vandet eller en byg-selv-bolig med 200 m. til Sæby Nordstrand. Så uanset hvor I vælger at bo, er der kun 5 min. til skole, børnehave, indkøb, butikker og fritidsaktiviteter.

Sæby Gymnastikforening

Sæby Gymnastikforening er en kvalitetscertificeret gymnastikforening med cirka 300 aktive medlemmer fordelt på 15 forskellige hold med 30 instruktører og hjælpeinstruktører.

Målgruppen er alle aldre lige fra børnehold til voksen- og seniorhold.

Læs mere om Sæby Gymnastikforening

Idrætsforeningen Skjold

Idrætsforeningen Skold (IF Skjold Sæby) er Sæbys lokale fodboldklub. Hos Skjold er der plads til alle aldre og niveauer. Hos Skjold er der stort fokus på det sociale – hos IF Skjold kommer du ikke til at kede dig.

Læs mere om IF Skjold

Sæby Judo og Karateklub

Velkommen til Sæby Judo- og karateklub. I klubben trænes der både judo og karate i vores egne lokaler: Brorsonsvej 1, 9300 Sæby. Sæby Judoklub blev stiftet i 1986. Judo er en japansk kampsport, udviklet af Jigoro Kano i 1882, og består hovedsageligt af en række kasteteknikker og holdegreb. Judo kan dyrkes af alle da det er op til den individuelle udøver om hvorvidt man er interesseret i at dyrke sporten for motionens og den motoriske udviklings skyld eller om det er kamptræning og turneringsniveau der er målet.

I august 2010 startede vi en Karate afdeling i Sæby Judo og Karate. Karate er to ord, som betyder tom hånd. Betydningen bliver derfor den tomme hånds kunst. Det er en selvforsvars-form, hvor legemet udnyttes fuldt ud til forsvar og modangreb – eller kunsten at forsvare sig selv uden våben.

Læs mere om Sæby Judo og Karateklub

Firmaidræt Sæby

Foreningens formål er, at stimulere interessen for idræt og motion, samt fremme det kammeratlige samvær medlemmerne imellem. Firmaidræt Sæby er ikke en forening for den professionelle konkurrerende idræt, men de vil gerne være et alternativ hertil, hvor man udøver sin idræt uden den store konkurrence, sammen med sine arbejdskammerater, familie, venner, naboer m.v.

Sæby svømmebad

Tag på oplevelse i Sæby Svømmebad – stedet hvor man hygger sig i timevis – der er ingen tidsbegrænsning! Sæby Svømmebad er ikke kun for børn og barnlige sjæle, men for alle.

Læs mere om Sæby Svømmebad

Foreningen Nellemans Haves Venner

Foreningen Nellemanns Haves Venner har det formål at skaffe midler og folkelig opbakning til at sikre hele havens bevarelse. Foreningens hjemsted er Sæby by. Medlemmer er enhver, der har betalt kontingent og tilslutter sig foreningens formål.

Læs mere om Nellemans Haves Venner

Sæby Folkedanserforening

Sæby folkedanserforening er en aktiv forening, hvor der er lads til alle såvel nybegyndere, som øvede dansere. Der danses en gang om ugen fra midt September til midt i marts, og det giver god motion til levende musik. Der er et godt socialt samvær! 
Flere oplysninger finder du ved kontaktperson Vita Ugilt, på tlf: 98462533 eller på: saebyfolkedans.dk

Sct. Georgs Gildet i Sæby

Sct. Georgs Gildernes medlemmer (gildebrødre) er tidligere og nuværende voksne spejdere, og andre med interesse for spejder-idéen.
Vi mødes under kammeratlige former, arbejder med personlig udvikling og deltager i opgaver til støtte for spejderarbejdet og humanitære formål. Sct. Georgs Gildet i Sæby blev oprettet i 1954 og i dag er vi 23 aktive medlemmer, der mødes til gildeaftener ca. en gang om måneden.

I Gildet indgår medlemmerne i mindre grupper, der hver især vælger, hvilke emner de ønsker at beskæftige sig med. Grupperne mødes ligeledes én gang om måneden.

Sæby Handicap Idrætsforening

Sæby Handicapidrætsforening blev oprettet i 1993. Da der er forskellige Idrætstilbud, kan klubben tilbyde et rigt og spændende foreningsliv, hvor der er plads til alle, uanset handicap.
I forbindelse med idrætten har vi gode og dygtige instruktører og hjælpere, men i enkelte idrætsgrene kan det være nødvendigt at have en hjælper med. Vi stiller rekvisitter til rådighed og har kørselsordning.
Læs mere om Handicapidrætsforeningen

Sæby og omegns Jagtforening

Sæby og omegns Jagtforening tæller over 180 medlemmer og er et aktivitetsområde som bliver større og større. Vildtplantning er også noget som Sæby og omegns Jagtforening er meget aktive inden for. Der er oprettet en fond, så vi kan få flere af medlemmerne i gang med at vildtplante. Alle erfaringer viser at jo mere man planter, jo bedre har vildet det, og det er en fornøjelse at se tingene gro og forandre sig år efter år.
Læs mere om Sæby og omegns Jagtforening

Sæby Skakklub

Skak er et spil for folk i alle aldre. Spillestyrken er ikke afgørende for, om man får fornøjelse af spillet. Men skal man udvikle sig til en virkelig stærk spiller, er det selvfølgelig bedst at begynde i en ung alder. Interesserer du dig for skak, er sagen klar! Vi i klubben vil gerne have dig som medlem, og selv om du ikke er medlem, er du velkommen til at komme i klubben for at se på, eller få et parti.
Læs mere om Sæby Skakklub

Det Danske Spejderkorps – Sæbygaard Gruppen

Sæbygaard Gruppen i Sæby består af ca. 115 spejdere, fordelt på drenge og pigespejdere mellem 6 – 23 år. Spejder gruppen kan i dag tilbyde en hel spejdertid for både drenge og piger i gruppens forskellige afdelinger.
Læs mere om Sæbygaard spejderne i Sæby

Sæby Tennisklub

Med tennisbaner i idylliske omgivelser blandt skov og Sæby Å.
Læs mere om Sæby Tennisklub

KFUM spejderne – Ousen Gruppen

Spejderlivet foregår i tæt kontakt med naturen og med spejderkammeraterne. De laver mad over bål, er på løb, bruger kort og kompas og meget mere, og ikke mindst tager de på lejre. Man kan blive spejder, når man begynder i skole, og i Ousen har de plads til alle aldre.
Læs mere om KFUM spejderne

Danmarks civile Hundeførerforening

DcH Sæby tilbyder almindelig hvalpe-, begynder- og lydighedstræning af alle hunde. Bliver du “bidt” af arbejdet med din hund, er der rig lejlighed til at deltage i konkurrencer overalt i landet. DcHs eget konkurrenceprogram er opdelt i fire klasser med gennemgående øvelser af stigende sværhedsgrad.
Læs mere om DcH sæby

SIK80 – Sæby Idrætsklub

Sæby Idrætsklub af 1980. SIK80 står også for sjov fredag for skolebørn i vinterhalvåret.
Læs mere om Sæby Idrætsklub

Sæby Modelflyveklub

Sæby Modelflyveklub er en klub som siden 1980 har samlet talrige modelflyvefolk fra Sæby og omegn. Vi er én blandt ca. syv modelflyveklubber nord for Limfjorden. Fælles for os alle er at vi er tilsluttet Modelflyvning Danmark, som er en landsorganisation for de danske modelflyvere.
Læs mere om Sæby Modelflyveklub

Sæby ro- og kajakklub

Ro- og kajaksporten er noget for alle der nyder naturen, havet og det danske vejr. Du får god motion og herligt samvær med andre i alle aldre. Vi har faste klubaftner mandag og onsdag hele sommeren, og om vinteren mødes vi hver tirsdag i klubhuset. Kom forbi og hør mere – der er altid plads til en sludder.
Læs mere om Sæby Roklub

Sæby Billiardklub

Klubbens formål er at fremme interessen og højne Billard, Carambole, og Pool spillet. At Søge så mange turnerings tilbud, som muligt for klubbens medlemmer. Klubben er medlem af Jysk Billard Union, og dermed Dansk Billard Union. Unionernes regler er gældende for Sæby Billardklubs medlemmer.
Læs mere om Sæby Billiardklub

Minibyen Sæby

Minibyen Sæby blev startet i år 2000 af en gruppe pensionister. Der er nu ca. 80 medlemmer, hvoraf 8-10 er aktive og arbejder hver dag. Vi har nu bygget ca. 65 huse foruden kirken.
Læs mere om Minibyen Sæby

Sæby håndbold

Sæby Håndbold er Sæbys lokale håndbold klub, hvor der er plads til alle, der har lyst til at prøve kræfter med sporten. Sæbys Håndbold har et godt socialt samvær og sigter efter at skabe positive oplevelser.
Læs mere om Sæby Håndbold

Sæby motions-cykelklub

Klubbens primære formål er at opbygge et sammenhold på motionsplan og øge interessen for motionscykling ved sportslige og sociale arrangementer. Klubben har i dag ca. 80 medlemmer i alderen 15 – 70 år, flest mænd, men kvinder er også meget velkomne.
Læs mere om Sæby motions-cykelklub

Sæby Big Band

Sæby Big Band er Nordjysk Big Band Jazz på toppen af Danmark.

Nordjysk jazzorkester og rytmisk talentfabrik med ambitioner og jazzarbejde for rutinerede jazzmusikere og unge jazztalenter
Læs mere om Sæby Big Band

Sæby Golfklub

Sæby Golfklub er en aktiv klub for både nye- som etablerede golfspillere på såvel motions- som eliteplan. Golfklubben stiller rammer og faciliteter til rådighed for alle medlemmer og greenfee spillere, der har lyst til og forudsætninger for golfspillet.
Læs mere om Sæby Golfklub

Sæby Fritids- og Ungdomsklub

Sæby Fritids & Ungdomsklub er et sted hvor børn og unge kan have en meningsfyldt fritid. De vægter gode aktiviteter, gode relationer mellem børn og unge, og gode relationer mellem børn, unge og voksne. De er engagerede voksne, som vægter børnenes/unges medbestemmelse højt.
Læs mere om Sæby Fritids- og Ungdomsklub

Sæby Fritidscenter

Sæby Fritidscenter ligger i et stort grønt og rekreativt område. Sæby Fritidscenter består af en række forskellige faciliteter til både udendørs og indendørs idrætsgrene samt lokaler til kursus og klub aktiviteter. Der er blandt andet mulighed for at dyrke atletik, badminton, basketball, bordtennis, gymnastik, indefodbold, floorball, håndbold, tennis m.m.
Læs mere om Sæby Fritidscenter

Sæbyscenen

Teaterforeningen Sæbyscenen. Foreningen er stiftet d. 07.09.1981 og er tilsluttet Dansk Amatør Teater Samvirke (DATS) gennem landsskredsen Vensyssel.
Læs mere om Sæbyscenen

Sæby Løbeklub

Sæby løbeklub er for alle, gamle, unge, begyndere og øvede – alle kan være med! De hygger sig og får noget frisk luft. De har 8 løbehold på forskellige niveauer. Tovholdere på alle hold sørger for ruter, hastighed og tider. Sæby Løbeklub er en klub der hjælper hinanden med at komme i form til sommeren. Kom op af sofaen og vær med!
Læs mere om Sæby løbeklub

Frederikshavn-Sæby Autosport

Klubbens formål er at fremme motorsport. Hos Frederikshavn Sæby Auto Sport er der plads til alle med en passion for sporten eller personer, der har lyst til at prøve kræfter med sporten. Motorsport er utrolig spændende og der er et godt sammenhold i klubben.
Læs mere om FSAS

DBS Baptistspejderne i Sæby

Velkommen til. Vi er en mindre spejderkreds på godt 20 spejder under Danske Baptisters Spejderkorps. Hertil er der tilknyttet 4 fører, som møder op hver eneste mandag og laver spejdermøder.
Læs mere om DBS Baptistspejderne

Sæby Basketball Club

Sæby Basketball Club er Sæbys lokale Basketball Club, hvor der er plads til alle, der har lyst til at prøve kræfter med sporten.
Læs mere om Sæby Basketball Club

Sæbygarden

Harmoniorkester og Tambourkorps. Sæbygarden er harmoniorkester med 55, tambourkorps med 18 medlemmer samt 5 dygtige dansere, i alt en velspillende garde med 70 medlemmer og hjemsted i Sæby, Nordjylland.
Læs mere om Sæbygarden

Sæby Rideklub

Sæby Rideklubs målsætning er at være det naturlige samlingspunkt for ridning og samvær om heste i lokalområdet. Klubben skal være et sted, hvor medlemmer uanset, alder, fysik og psyke kan dyrke ridesporten på ønsket niveau i trivsel og sikkerhed for både hest og rytter.
Læs mere om Sæby Rideklub

Sæby Badmintonklub

Sæby Badmintonklub er Sæbys lokale badmintonklub, hvor der er plads til alle, der har lyst til at være i kontakt med sporten.
Læs mere om Sæby Badmintonklub

Aktivitetsforeningen Rødder og Vinger

Rødder og Vinger er en aktivitetsforening for hele familien. De arbejder med flere forskellige aktiviteter hvor alle, men især børn og unge kan være med. Rødder og Vingers hovedaktiviteter er: Levende rollespil (Fantasi), Levende rollespil (Historiske, eksempelvis Middelalderspil), Gøgl, teater og musik og ildshow.
Læs mere om Aktivitetsforeningen Rødder og Vinger

Sæby Kunst & Kulturforening

Sæby Kunst- og Kulturforening har som formål at arbejde for kunstens og kulturens tarv i bred almindelighed, bl.a. gennem foredrag og besøg i kunstneres værksteder og på kunstmuseer. Vort logo signalerer netop kunstnerisk frihed og overblik. At man kan bevæge sig hen, hvor man ønsker, for der er højt til himlen.
Læs mere om Sæby Kunst- og Kulturforening

Sæby Sportsfiskerklub

Sæby Sportsfiskerklub udøver lystfiskeri, gennem lån, leje og evt. køb af fiskeret ved Sæby Å. Målet er bl.a. at vedligeholde og forbedre fiskebestanden i åen, gennem udsætninger af egnet og eget yngel/sættefisk, samt forbedre vandmiljøet i åen. Klubben vil udbrede kendskabet til lystfiskeri gennem oplysning og undervisning og tilbyde medlemmerne deltagelse i sociale aktiviteter i klubben, samt beslægtede aktiviteter.
Læs mere om Sæby Sportsfiskerklub