Vækstmidler, Kommunikation, Erhvervsgrunde, Overnatningsmuligheder og Havnen.

Kort tid efter sammensætningen af ny bestyrelse har Sæby Erhvervsforening udvalgt fem centrale indsatsspor, der de kommende år skal konkretisere foreningens arbejde - og skabe retning for målbare resultater til glæde for Sæby og foreningens medlemmer.

DRØMMEN OM EGEN SKØNHEDSSALON ER BLEVET TIL VIRKELIGHED

Med beslutsomhed, hårdt arbejde og en god portion vejledning ved det lokale erhvervshus har 45-årige Lineta Grigorijeviene startet sin egen skønhedssalon fra hjemmet i Sæby, hvor kunderne kommer for at få forskønnet negle, vipper og bryn.

"Man skal kun starte sin egen forretning, hvis man vil arbejde hårdt for det og virkelig elsker det, man laver." siger Lineta Grigorijeviene uden tøven, når hun bliver spurgt om gode råd til andre udenlandske borgere, som går med drømmen om sin egen virksomhed.

Sæby Erhvervsforenings
fem indsatsspor

Vækstmidler, Kommunikation, Erhvervsgrunde, Overnatningsmuligheder og Havnen. Det er overskrifterne på de fem indsatsspor, der blev udvalgt på foreningens strategidag.

Målet med indsatssporene er at skabe størst mulig værdi for Sæby og foreningens medlemmer ved at understøtte mulighederne for erhvervsøkonomisk vækst. Indsatssporene er båret af fem mindre arbejdsgrupper, som hver især arbejder konkret med en række relevante problemstillinger inden for deres spor.

Synliggøre og brande Sæby Ervhervsforening

Forny og udvikle området ved Sæby Havn

Forøge antallet af attraktive erhvervsgrunde

Tiltrække vækstmidler

Tiltrække overnatningsmuligheder

KONTAKT

Kontakt os gerne for mere viden omkring Sæby Erhverv, eller hvis du har øvrige spørgsmål